Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, June 26, 2012

Persiapan



Dalam kesibukkan kami bercekik bercekau, rupanya dia dah plan something.. ya ya.. sgt suprise la kn.. tp suprise tu ibarat meletakkan telur dihujung tanduks...

ape pun, aku kene terima semua.. slh sndiri sb duk mintak tangguh..now, hambik kau sebijik..  kene buat persiapan dalam masa kurang 2 minggu!! 2 minggu okehhhh!!!

baju, barang2, kenduri suma kene handle sendiri.. sobbss.. xde org tolong.. hurm.. tp.. nasib baik officemate yg baik hati sudi teman beli barang utk hiasan + bagi idea yg bernas2 belaka!! thanks kak ayu *cehh! dia bkn ade blog pn..*

ari ni dah selasa... tinggal 4 ari je lagi sblm hari tu.. ouhh.. sgt berdebar.. ye la i know this is not my 1st time tp still berdebar kot sb dia lebih hyper esaited *ignore the spelling pls* dari aku.. siap nk suh hire andam utk package itu ini bagai.. Sayang, pls dun waiste our money.. xpe, utk yg ni kita bersederhana je, nt insyaallah ada rezeki kita plan awal2 utk semua ok?

checklist:
- hantaran - almost done *penat2 blik keje hadap buat sorang2 smpai tgn sakit2 kene gam panas.. sobss 
- baju - done tp selendang x sedap pakai pulokks nk kene cari lain
- kenduri - dah planned, tp harap2 xde apa2 mslh la kn..
- bilik - xde buat ape2 pn lg.. ye mmg aku rock n roll.. kot lg 2 hari mmg ketuntang nk siapkan.. KETUNTANG? ape tu

abaikan perkataan yg entahapeape itu.. ok, xleh nk update byk2 sb cemasss sgt dlm hati *ciss! dlm cemas2 kau boleh hupdate belog? pehal?*.. k bai..salam..

No comments: