Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, February 7, 2012

xde hati, xde perasaan

 
 
 
 
lately ni, rase xde mood je.. mcm2 dlm kepale ni smpai sume bnda jadi cm huru hara..  ari2 dtg keje pn hati kosong.. rase cm mkn gaji bute pn ade.. bila xde keje, langsung xde.. bila da ade keje, smpai sakit2 kple... hurm... bosan..
 
lg tmbh panas bile pk ade officemate yg mcm hampeh nye perangai.. ade mcm xde.. baek ko benti keje je la wei.. xsakit lak ati aku kn.. dah ko kene cover keje orang ko suke2 je nk ilang p sane sini! dah diberi peluang perbaiki diri tp x insap2 gek! bkn la nk kate diri sndiri ni baik sgt, ngaku diri sndiri pn xde la perfect pn tp xde la aku nk nyusahkn idop dia pn..
 
ok dah! pndg pc pn xde mood. bye2
 
 
psst : tgh pk nk tkar url sb ade yg cube meng"klon" entry.. aku bkn retis pn yg ko nk tiru tu wat ape? aptb la
 

No comments: