Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Friday, February 24, 2012

Entry Kao Memang Sangat Cantik Lahh~

 
 
hye...  dah lama nmpaknye si bulat yg makin bulat ni x hapdet belog yg agak buruks ini kn?? muehehee.. nak kate bz, BZ la SANGAT... xpe2, kene kuat kn diri jugak nk bercerita nih..
 
ok, dlm entry lepas ade aku mention nk tkar url sb ade yg copycat stlye entry yg aku buat.. mmg agak sebijik kot dia tiru style entry aku tu.. kot ye pn nk tiru kn, jdkn la blogger pemes cm Cik Epal , Ben Ashari, Yuyu Zulaika cm ko punye sumber aspirasi.. haku ni blogger cabuk je la.. tetibe tringat entry Cik Epal pasal copycat nih.. mueehehe.. Cik Epal, jgn mara eK..
 
ce korang tgk pic2 kt bwh ni pastu banding kn ckit dgn entry aku yg aku buat pasa Stressed Out pastu dia ade la tmbh2 ckit2 kn..
 
 

 
 
hurm.. xkesah pn sbnrnye tp mgkn sb aku xbape bkenan dgn bdk ni sb personal problem dgn dia dulu tu yg aku rase dia MENJENGKELKAN.. oopsss... hehe.. bak kate Lyssa Faizureen pn :-
 
 
ok, kalo tetiba dia bace pn aku x kesah sb atleast aku xde la nk tiru ape dia buat.. n, aku pn xpenah cerita yg bkn2 pasal dia pn dlm entry2 blog aku.. kao nk tgolek ke telentang ke hape skali pn.. its up to you.. past is past, before this i ask you to settle it but you give me too many reason. but know, you say the bad thing about me.. please, mind your own business la kan.
 
nop, aku bkn nk tunjuk baik sgt mcm org yg pakai tudung labuh berpurdah bagai tapi, aku tau ape yg aku buat..
 

nampak gemok??? ok BYE!

No comments: