Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Friday, December 9, 2011

HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru

As'Kum. Pagi ni bkk pc tetibe nampak ade entry dari HASRULHASSAN.COM . disebabkan masih pagi, keje pn tgh kurang, so, nak join lah!
 
 
Syarat dia blog yang kurang dari 500 followers.. blog aku 50 pn xsmpai kot followers nye.. kalo nak join, sila klik pic kt bwh ni yek!
 
 
Lagi syarat2 nye:
 
Buat satu entry dengan tajuk : HASRULHASSAN.COM : Kami Blogger Baru *DONE*
 
Tulis serba sedikit mengenai diri anda dan blog anda tidak lebih dari 100 perkataan. *DONE*
 
Hye.. nama sy ain. my url is ainsibulat. dah mula buat blog since 2008 tp xpenah active pn thats y followers ciput jep.. now baru nk sambung ber belog sb jeles nye tgk blog yg femes2 tu kan.. blog ni lebih kpd my personal life.. ade jugak info2 yg sy dpt utk kongsi bsama.. sharing is caring right??
 
Tempek badge yang disertakan dan link ke blog/entry ini utk tujuan lebih ramai blogger baru yang dapat join *DONE
 
Selesai, tinggalkan url entri andaitu di dalam ruang komen. *DONE*
 
 
 

5 comments:

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Jangan jeles ... kita dan mereka sama je, cuma kerana usaha mereka lebih sedikit, mereka tu dikenali ... :) apapun terima kasih yer sbb sudi join segmen saya ni ... selamat buat kerja ehh ... wink wink ...

Hans Mohd said...

salam perkenalan..
datang dari segmen sama.
jemput singgah ke blog..

Aimee Mahmood said...

salam perkenalan ain (:

saye dah follow awk ^.^

singgahlah ..
http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/hasrulhassancom-kami-blogger-baru.html

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

aisyah said...

okay
kak yong sudah melawat kawasan ini :)

http://aisyahsapian.blogspot.com/