Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Friday, November 11, 2011

- Semalam Punya Cerita -

As Salam.. halloooo... sje je nk mggatal kejap.. hohoho.. smlm i having lunch date.. oopss.. lunch date uolls.. cube teka dgn sape.. hehe.. bkn dgn encik boyfrie.. tp encik boyfrie tau ok.. i x curang.. i lunch date dgn my adeq angkat.. yg diangkat since umor i 15 thn lg.. yela.. dulu da kate nk blanje dia mkn tp mase nye xdok kn.. ni alang2 dia kt kampung nye.. i ajak la.. lg pun i pegi bkn bdua je uolss.. i pegi dgn officemate skali.. sb dia pn lapar dr pagi x mkn hape2 pum... kul 12.30 adeq i tu da smpai kt area opis.. i drive ke tempat kejadian...lokasi kami adelah.. Windmill Station kt Bukit Beruang.. haa... senang je nk cr.. dekat dgn MMU tuuu.. tgk2 menu.. sudah nye ini yg kami mkn.....

 i mkn yg ini.. nasi goreng kampung.. pedasss giler uollsss.. rase nk pitam.. dlm ni cili tu dia x cincang tp yg i mkn smlm, dia cincang abihh.. cne nk asingkan... officemate mkn yg lbih kurang mcm ni tp nasi dia xpdas langsung.. huhu

my adeq eat this.. name dia nasi goreng mushrooms.. tp bkn mcm ni pn rupe dia.. ni amik kt website Windmill.  hehehe.. jgn mara ye..



erm.. tp i agak trharu.. mmg tharu la kn.. sb nasi i tu mmg sgt pdas.. dgn keadaan i yg batuk2 xsdar diri tu, cne nk telan..tp adeq i ni sanggup tkar nasi dgn i.. tenkiu dear.. hargai sgt2.. dia amik nasi i half, then, dia bg nasi dia half.. tp pelik sb dia boleh telan kot w/pn pedas gilak tu.. hurm.. msti dia blik duk ulang toilet je kot... sory ye deq sshkn kamu jep.. hihi.. nt wat lg eh.. hehe.. to my dear adeq, thanks ye bkn sb tkar nsi je tp sb sudi dtg smlm.. w/pm mkn xsberapa.. thanks a lot dear.. ade mase nt kite kuar same lg..insyaAllah.. *mgkn dia xbace pn*

No comments: