Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, October 19, 2011

Blogger! Jom Kenal!


Asm. Hello again! haha.. saye join this segmen.. kalo nk join pegi je kt genkcorner, senang je.

okay2.. saye teruskan.. nama saye Norain Binti Mohd Yunos
umur da 24, da tua kn?
asal Melakau n masih setia di Melakau...ulau belingkau atas pagau..hehe
skang dah keje as a secretary @ Personal assistant kt gov sector
buat blog ni since 2008 tp xpenah nk aktiv pn..bz je memanjang..ececee
nk tau lg tnye je okeh??

jom join segment ni. follow saye juge.. macihhh

luv ya ^.^


9 comments:

c genk bah ne said...

makasi sebab sudi join ^^
salam perkenalan dari genk
ada masa tu,terjahlah blogger yang join

JOM TERJAH PESERTA LAIN

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
nak kenal boley tak ? hehe :)
meh laa gi blog ryn jugakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

shiema sufian said...

shiema singgah, baca entry dan follow awak. jom, singgah, baca entry, follow dan join segmen shiema pulak jom :)

aRa ❤ aFiq™ said...

singgah dr segmen sama n trus folo cni.. jum singgah blog izara :)

http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Areliff said...

datang dari segmen yang sama :)..

rerajin melawat la kat sini ye
http://www.areliff.com

:))

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

singgah dari segmen sama.jemput singgah dan follow blog saya ye.follow sini jugak

♥ Chilleos Tercomel ♥ said...

Ika dari segmen yang sama , ika dah follow sini , kalau sudi follow lah ika balik yerp .
cantik dan kemas blog kaka :) LIKE !
http://phosphorusarsenic.blogspot.com/

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

Diyana Ali said...

hai salam kenal , dtg dr segmen same, jemput dtg blog sy :))