Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Monday, November 1, 2010

aTi aKU SaKiT

eeeeee....geeeraaaammmmm... marah ni...... (sabar ain, sabar).... xleh sabar dah... makin ari makin byk lak brg umah aku yg jahannammmmmm...... dulu aku diam tp lame2 makin parah plak...eeeeeeee....

ni sume pasal housemate aku tu... ngek ngok tul... dulu mase awl2 bkn main baik lg tp da lame2 macam hampeh... nk suh aku layan cne lg ntah... nk tau sb ape aku marah???
  
  • cas hp aku da byk yg rosak... konon nk pinjam tp pakai mcm naga... abis sume jahanam.. da rosak wat muka xbesalah!! sume tu charger original tau x!!
  • pembersih abuk aku yg comey - abis jahanam sb dijatuhkannye smpai patah riuk!!! 
  • mangkuk plastik aku - aku tau gek ko pndai masak tp awat ko kasi tbakar aku nye mangkuk hah???
  • singlet aku - ye kite nye singlet hampir same tp yg ko amik tu singlet aku dah tu dua2 ko pakai... xgeti2 nk pulang balik ke???
  • cermin muka - da la aku bg ko pakai cermin aku, xgeti nk jage elok2 ke??? yg smpai pecah tu nape??
  • pinggan - sblm ni mangkuk aku tbakar ni pinggan aku plak ko kasi makan dek api... ko bleh kate xsengaje??? wei kalo skali xpe, ni smpai 2 kesan tbakar kt pinggan aku. ape kes!!!
  • dan yang paling aku marah... speaker aku!!! - aku jaga ckup baik speaker aku tuh... ko da la gune tnpa kebenaran dah tu ko rosakkan plak.. dah rosak ko leh kate xpenah gune... igt aku bodoh ke?????? jiran ramai ngadu ko pasang lagu kuat2 time aku xde, kalo ko xgune speaker aku ko gune ape???
 eeeeee.... marah yg tramat sgt ni... Allah je yg tau... sblm ni aku diam jek tp bila brg kesayangan aku pn rosak, aku xleh sabar lg... nsib bek ko dgn rela hati nk cari umah len.. aku baru je nk syuhh ko dari umah tu.... aku bg ko mase utk ko cari umah.... jgn nnt brg umah aku pn ko rembat, siap ko!!!

3 comments:

Z@n@ri@H said...

yang,,, ko ddk dgn sape nie??
dgn gorila ke...hikhikhik

p/s: pastikan hsemte ko x tau ko ade blog ain oiiii.. :P

aiN said...

kalo dia ada blog pn aku xpedulik.... dia lebih truk dari gorila... aku rase dia lbih sesuai gune besi je... ssh ckit nk rosak brg2...

wantie said...

dasat ko, leh duduk ngan spesis yang lebih ganas dari gorila. hwa.. hwa..