Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Thursday, March 1, 2012

Give Away : BY Eazy Insyira

 Assalamualaikum =)

Malam tadi sebab bosan sgt sgt sgt dan sgttttt bosan ( fuuhh.. mmg bosan la tu kan), aku saje2 on9 fb sekejap.. scroll punya scroll, nampak status Eazy, dia kate dia buat 1st giveaway.. FYI, she's a wife, mama, daughter, PA and bussineswoman yg sgt gah pada aku.. mau x, peranan banyak nau kn.. kalau aku sndiri mau PITAMM!! hihi.. pls Eazy, jgn marah..
ok, balik pada tajuk, mlm td jugak sgt eksaited nk join giveaway ni tapiiiii, sadis sb line broadband sgt MENDUKACITAKAN!! so, ari ni pagi2 bw kete laju2 mcm ribut (tipu) sb nk bukak pc n nk wat entry pasal:


 
 
 



 
Give Away : BY Eazy Insyira.
 
 
1) eazy kate, follow tiga2 blog dia
 



*clik at pic*




*clik at pic*
 



*clik at pic*
 
IM DONE!!
 
2) Entry bertajuk Give Away : BY Eazy Insyira *tgh buat nih
 
3) eazy tanya, kenapa baca blog eazy & pernah x guna one of products kt atas tu?
 
ok, sy jawab ye :
 

  • sggtt suke bace blog eazy * bkn mengampu okeh* sb, ape eazy rase dia luahkn je mcm kita luahkn apa kita rase, apa yg jadi dlm satu2 ari tu kt bff kita la kn.. lg satu, blog eazy simple, mudah difahami n bkn cerita2 peribadi je..  campur2 pasal personal, pasal gosip retis pon ade.. hihi.
  •  aku penah gune & sedang guna 2 produk tu.. VCO & PB.  VCO mmg bli dari eazy dan sedang mnjadi agen Catalyst as my part time job.  PB lak bli sndiri mase thn 2008 kalo x silap.  Dua2 produk tu sgt bgus utk kesihatan kita..  since mkn VCO, mr J jarang la nk lekat kt muka ni tp sb aku ni pemalas n slalu sgt skip mkn VCO, tu yg lmbt nau dia nye kesan tp ade la akk ofis ni kate muka x terus mcm mula2 masuk opis baru ni kan.. haihh -_-".. hihi..PB tu dulu beli sb nk kurus.. tp pn same juga sb jarang sgt pakai so, hasil nye aku makin SIHAT!


 

ni muka skang.. make up soft je tp dulu ari2 kene bangun awal sb kene pk mcm ne nk cover mr J... -_-"


4) nak tag kt 3 org kawan:





 5) Letakkan gambar eazy yang atas sekali tu kat SIDE BAR BLOG :) *DONE
 
6) Give away bermula dari 29 Feb sehingga 5 Mac 2012
Gud Luck guyss!!
 

No comments: