Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Thursday, October 20, 2011

tetibe tringat (once - dealova) ~

Asm. Hai korang.. ni tibe mood rajin hupdate sebab kije xde la nih... ari tu kate kije byk, bz bebenor smpai x dpt hupdet... da xde keje kn hamekaww.. menganga je la.. haha..

korang igt x lagu ONCE- Dealova tu.. haa.. smlm ke pagi td x igt dah.. terdengar la lagu ni time drive.. time tu la tringat zaman muda mudi dulu.. skang xmuda sgt lak kn da tua ckit.. tringat kt sorang adik ni..mase tu dia agak rapat dgn aku n my sister.. lagu tu tgh hot sgt la mase tu.. adik tu suke nyanyi lagu once ni sb dia duk tringat kt gf dia.. singaporean kalo x slh aku..

dia punya suka bgt lagu ni smpai tgh bw motor pn dia boleh nyanyi sekuat nye.. agk2 la ko nk nyanyi kn... dari jln smpai ke umah aku kot boleh dgr sore dia.. smpai mak da boleh agak dah tu dia yg nyanyi.. mne de org len nk nyanyi sekuat tu.. kahkahakh.. dia lak pakai helmet ne sedau dia nyanyi kuat ke x.. part yg slalu ktorg dgr " kau seperti nyanyian dlm hati ku yg memanggiil rinduku padamu...oooo....." itu je la yg dia dok amal..

bile tringat tu rase nk gelak sorg... kalo dia bace entry ni pn msti dia trigat prangai dia mase tu.. kalo dia bace la kn.. now, dia pn da x blik kg (aku yg xnmpk dia blik kot).. dlm fb pn xpnah btgur sape pn..  niway, wish all the best for him...



**nota kaki : kalo ko ai bace entry nih, bleh la trus nyanyi part yg koai slalu nyanyi tu kan.. hahaha.. tp kene wat smbil bw moto la baru btul.. ^_*

No comments: