Our Wedding Day

Daisypath Wedding tickers

Thursday, May 5, 2011

NaK aPa LaGi NiH?????

skang mcm rajin lak nk update belog.. mgkn sb perasaan ni terganggu kotttt... ye la tu kot... haish.. sbnrnyer gerammm ni... GERAMMM tau x.. sb nye... erm... dia tu la... da elok2 aku tenang... tetibe je dia sms lg... ape sume ni?? xckup ke dgn yg aku tanggung slama ni?? dah la tu...eeeee......

isi dlm msg dia ~

ntah la ain... wlaupon sy nie ego...dlm ati sy ttap ada awk kemana je sy pge smua nye ada awk...sy msih myintai awk dan myggi awk... Kalo awk msih sudi mgikat smula ptungan kt kmbali...sy sgt gmbira...kalo awk xmau sy xmau pkse...slah sy...

erm... tp aku xbalas pn.. sms tu dia anta dlm kul 2.18pg... aku bace, aku trus smbung tdo.. sb ati aku da kosong... masa krisis tu 2 kali aku bg peluang, aku hint dia utk xputuskn ptalian ni wlaupun punca sume dari dia tp mase aku bg pluang tu dia terus tolak aku tnpa bg respon yg positiff.. please la...

awk da wat kputusan yg muktamad sblm ni kan... so, awk sndiri kene redha dgn kputusan tu... awk pnah kate "lupakan je la abg...biarkan abg idop sowg2 dgn family abg skang................................" tp awk xpengang kate2 tu...

cukup la stakat ni je hubungan kita... kalau ada peluang utk awk, itu hanya dari sy but not my family... diaorng xkn restui utk kali kedua..... MAAFKAN SAYA...






cne pn.. sy doakan awk jumpe teman hidup yg betul2 sempurna utk awk... sy doakan wak... relakan pemergian sy dari hidup awk spt yg awk mahukn sblm ni...

3 comments:

MawaR said...

mudah benar dia melupakn kesalahan dia...setelah dia melafaskan kate2...

Z@n@ri@H said...

ain,, saba je la ye... org ckp dugaan dlm bertunang ni mmg maha hebat... anggap la dah x de jodoh antara kamu..pape pun aku sentiase doakan kebahagiaan kamu sekeluarga... :)
be storg dude...

anisyafrina said...

Sabar la.. jodoh di tangan Allah.. Insyallah akan dapat yang lebih baik. banyak2 doa ok ^__^